Particulieren

png
Particulieren

Thuisverpleging:

Ik heb gemerkt dat het voor sommige baasjes en huisdieren wel handig zou zijn indien een opvolgende verzorging thuis zou kunnen gebeuren. Het brengt veel minder stress mee voor het dier en het baasje en het baasje moet de verplaatsing naar de dierenarts niet maken.

Wat kan ik doen:

Hoe gaat dit in zijn werk? De dierenarts maakt een voorschrift waarop ik duidelijk kan terugvinden wat ik moet doen, hoe vaak dit moet gebeuren en voor welke periode.

Alle medische hulpmiddelen moeten door de dierenarts meegegeven worden met de klant. Dit gaat dan over zalven en sprays en medicijnen.

Ook voor hulpvragen van uzelf als eigenaar kunt u mij contacteren en dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Dieren Thuisoppas

 

Niet voor alle huisdieren is het even gemakkelijk om hen naar een pension te brengen als u er even tussen uit wilt. Het kan zijn dat uw huisdier medicatie of een andere medische behandeling moet krijgen. Het kan ook zijn dat uw huisdier liefst van alles in zijn eigen omgeving blijft, of niet overweg kan met andere dieren in een groep, …

Voor deze dieren kom ik aan huis volgens de frequentie die u als baasje wenst.

Vooraleer de thuisoppas van start kan gaan, kom ik steeds eens op huisbezoek. Dit om te kijken of er al dan niet een klik is tussen mij en uw huisdier en wat er precies van mij verwacht wordt. Het mag duidelijk zijn dat het geen meerwaarde zou zijn dat ik bij uw huisdier kom oppassen als we het niet met elkaar kunnen vinden.

U kunt mij met uw hulpvraag steeds contacteren via het formulier op de pagina contact of telefonisch. Als u doorgeeft wanneer ik u best kan bereiken, neem ik dan steeds persoonlijk contact met u op.

Dieren Verpleging Ann

Uw dier is bij ons in goede handen

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

U kunt met alle vragen contact opnemen. Dan bekijken we samen hoe u het best kunt geholpen worden.

Ik ben steeds bereik om samen met uw dierenarts te kijken welke zorg uw dier nodig heeft en deze zorg dan aan te leren bij uw dierenarts. Ik studeer ook continu bij.

Ik kan (kosteloos) komen kennis maken met u en uw huisdier om te zien hoe hij/zij op mijn aanwezigheid reageert. Ik pas ook mijn tempo aan aan wat uw huisdier aankan.

Ik bouw dit (samen met u) zeer langzaam op, aangepast aan wat uw dier op dat moment aankan en kan in verschillende beurten de nagels komen knippen.

Ik voer geen medische handelingen uit. Deze kunnen uitsluitend uitgevoerd worden door uw dierenarts.